Stage bij Gay Jongen

Wie is Janou Vleugels?
Ik ben Janou Vleugels, 24 jaar oud en geboren in Heerlen.

Welke opleiding volg je?
Na de HAVO te hebben afgerond, heb ik drie jaar HBO Hotelmanagement gestudeerd in Maastricht. Aansluitend ben ik aan de universiteit Hasselt interieurarchitectuur gaan studeren. Momenteel ben ik bezig met de masteropleiding Herbestemming.

Hoe zag je stage bij Gay Jongen eruit?
Ik heb mijn stage bij Gay Jongen vooral gezien als een ‘all-round’ stage. Het leuke van mijn stage was dat ik direct in contact kwam met klanten zowel in de studio als bij hun thuis. Gay Jongen liet me echt meekijken en meedenken.

Wat heb je van Gay Jongen geleerd?
Ik heb van Gay Jongen geleerd hoe je door goed te luisteren naar de wensen van de klant al spelenderwijs een passend en spannend ontwerp kunt maken.

Hoe zie je je eigen toekomst?
Met mijn master op zak zal ik straks op zoek gaan naar een baan waarin ik de disciplines ‘interieurarchitectuur’ en ‘herbestemming’ kan combineren.

Waar ben je nu mee bezig?
Momenteel ben ik drukdoende met de herbestemmingsopgave van het Minderbroedersklooster in Sint-Truiden. Ook start ik nu aan mijn scriptieproject waarin ik me bezig zal houden met de herbestemming van de ‘De Ridder’ brouwerij in Maastricht (Wijck).