Appartement Howard

“Ondanks dat mijn familie hier niet is, voelt dit nu als mijn thuis”

De uit Oklahoma afkomstige Camilla Howard (25) vestigde zich onlangs in Maastricht om een nieuwe vestiging van haar familiebedrijf op te zetten. Camilla en haar ouders schakelden Gay Jongen in bij het creëren van een nieuw thuis.

howard-interieur

Metamorfose
Camilla’s moeder vertelt enthousiast over de samenwerking met Gay: “We zijn echt razend enthousiast over zijn aanpak. Gay heeft een heuse metamorfose bewerkstelligd in het appartement van Camilla!” Ze maakte kennis met de stijl van Gay tijdens een van haar eerste wandelingen door Maastricht: “Mijn aandacht werd getrokken door het meubilair dat ik zag in de etalage. De stijl sprak ons aan. Het is eigentijds en heeft klasse. Helaas was de winkel op dat moment gesloten. Terug in de VS, zocht ik alsnog contact met Gay.”

Efficiënt
Ze nodigde hem uit in het nieuwe appartement waar haar dochter zou gaan wonen: “Zodra hij het appartement binnenliep, wist hij wat hem te doen stond. Het voelde heel natuurlijk hoe hij met de ruimtes omging en er een stijlvol, praktisch en bij Camilla passend geheel van maakte. Gay ontwierp het interieur, maakte een lichtplan en begeleidde de verbouwing van het storten van de vloer tot het aanleggen van het dakterras. “Dat deed hij allemaal heel efficiënt en volgens afspraak. In 5 à 6 maanden heeft hij de verbouwing en inrichting gerealiseerd.”

howard-terras-2

Geluisterd
De samenwerking met het team van Gay was zeker bijzonder te noemen. “We hebben daadwerkelijk het gevoel dat er geluisterd is naar onze specifieke wensen. Gay heeft heel goed gekeken naar hoe wij, en Camilla in het bijzonder, leven. Daarom voelt het nu als een heel fijne, warme plek. Dat zou anders zijn wanneer hij ons een bepaalde stijl had opgedrongen,”

Camilla wil hier minstens drie jaar blijven. Ondanks dat mijn familie hier niet is, voelt dit nu als mijn thuis”

“We hebben daadwerkelijk het gevoel dat er geluisterd is naar onze specifieke wensen. Gay heeft heel goed gekeken naar hoe wij, en Camilla in het bijzonder, leven”

Toegepaste merken
Varenna, Miele, Van Rossum, Artifort, Accademia, Minotti, Kymo, Flos, Porro, Mosa, Keuco, More, Tribu, Kettal en Weltevree.